CAKA, Nebi; DIKA, Agni; RODIQI, Seb / FJALOR I INFORMATIKËS: anglisht-shqip, shqip-anglisht
Redaktor Rexhep Ismajli. Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2005, 500 f., 17x24 cm. (Botime të veçanta LXIX / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 30).
Tit. në faqen paral.: Dictionary of informatics
KDU 004(038)=111=18
ISBN 9951-413-33-11
COBISS.KS-ID 2048014237

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.44 MB]