ENERGJETIKA DHE MJEDISI PËR ZHVILLIM TË QËNDRUESHËM: konferencë shkencore, Prishtinë (30 tetor 2013)
Këshilli redaktues: Nexhat Daci, Isuf Krasniqi, Fejzullah Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHN, 2014, 577 f., me il.,17x25 cm.
Tit. në faqen paral.: Energetic and environment for sustainable development: scientific conference 30 October 2013. Përmbledhja në gjuhën angleze.Bibliografitë në fund të çdo punimi.
KDU 620.9:504(496.51)
ISBN 978-9951-615-30-31
COBISS.KS-ID 2048030365

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [11.64 MB]