KRASNIQI, Mark / BESA NË TRADITËN SHQIPTARE
Redaktor Pajazit Nushi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2011, 202 f., me il., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXIV / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 36)
Tit. në faqen paral.: The word of honor in Albanian tradition. Përmbledhja në gjuhën angleze.
Bibliogr.: f. 197-201.
KDU 392.7(=18)
ISBN 978-9951-413-99-2
COBISS.KS-ID 1551903712

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [62.34 KB]