ISLAMI, Hivzi / ASPEKTI ETNIK I MIGRIMEVE: shqiptarët në rrjedhat e shpërnguljeve të dhunshme
Redaktor Mark Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2012, 380 f., 16x 24 cm. (Botime të veçanta CXVIII / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 38)
Tit. në faqen paral.: The ethnic aspect of emigrations: albanians in the course of forced expulsions. Përmbledhja në gjuhën franceze. Bibliogr.: f. 357-372.
KDU 314.15(=18)(091)
ISBN 978-9951-615-02-0
COBISS.KS-ID 2048016797

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [99.92 KB]