SIQECA, Shpresë / ARKITEKTURA FOLKLORIKE E RAJONIT TË PRIZRENIT NË SHEKUJT XVIII-XIX
Redaktor Pajazit Nushi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2011, 244 f., me il., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXVII / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 37)
Tit. në faqen paral.: Folkloristic architecture of the Prizreni region in the XVIII-XIX century /
Bibliogr.: f. 241-243
KDU 728.1.03:39(=18:497.115-3)"17/18"
ISBN 978-9951-615-01-3
COBISS.KS-ID 1551972320

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [70.89 KB]