Akad. Idriz Ajeti, Mark Krasniqi dhe Ali Aliu “Nderi i Kombit”

Presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bujar Nishani dekoroi me çmimin “Nderi i Kombit” akademikët Idriz Ajetin, Mark Krasniqin dhe Ali Aliun.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print