40-vjetori i themelimit të ASHAK-ut

Me një program të veçantë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës shënoi 40-vjetorin e themelimit.

Prishtinë, më 18.12.2015

Fjala e kryetarit të ASHAK-ut