25-Vjetori i Deklaratës Kushtetuese të 2 Korrikut 1990

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizoi Akademi solemne për 25-Vjetorin e Deklaratës Kushtetuese të 2 Korrikut 1990.

Akademia solemne u mbajt të enjten, më 2 korrik 2015, me fillim në orën 12:00, në ambientet e Akademisë.

 

Akademik Hivzi Islami, Kryetar i ASHAK-ut

Z. Ilaz Ramajli, Kryetar i Kuvendit të Kosovës më 1990

Delegatët e Kuvendit të KSA të Kosovës, nënshkrues të Deklaratës

Fjala e Kryetarit të ASHAK-ut, Akademik Hivzi Islami

Programi

Broshurëshfleto