Paraqitja e botimit “Studimet për shqiptarët në Francë”

Njoftojmë se të mërkurën, më 15 qershor 2022, në orën 11:00, në sallën e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë dhe Seksioni i Shkencave Shoqërore do të bëjnë paraqitjen e botimit “Studimet për shqiptarët në Francë”.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print