Paraqitja e botimeve “Pozita gjeografike, politike dhe popullsia shqiptare në dokumentet diplomatike të Ministrisë së Jashtme të Britanisë së Madhe 1912-1918”, “Shqiptarët gjatë vitit 1943 sipas dokumenteve ushtarake gjermane” dhe “Shqiptarët në përfundim të Luftës së Dytë Botërore (1944) sipas burimeve gjermane”

Njoftojmë se të premten, më 17 qershor 2022, në orën 11:00, në sallën e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore do të bëjë paraqitjen e botimeve “Pozita gjeografike, politike dhe popullsia shqiptare në dokumentet diplomatike të Ministrisë së Jashtme të Britanisë së Madhe 1912-1918” autor Frashër Demaj, “Shqiptarët gjatë vitit 1943 sipas dokumenteve ushtarake gjermane” autorë Frashër Demaj, Jusuf Bajraktari e Teki Kurti, dhe “Shqiptarët në përfundim të Luftës së Dytë Botërore (1944) sipas burimeve gjermane” autorë Jusuf Bajraktari, Frashër Demaj e Teki Kurti.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print