Aktuale

aktuale 1
 

Njoftim

Kryesia e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës njofton opinionin e gjërë se me rastin e vdekjes së akademik Idriz Ajetit, në mjediset e Akademisë do të mbahet mbledhja komemorative në orën 13:00.

Homazhet do të mbahen nga ora 13:30.

Varrimi i akademik Idriz Ajetit, në varrezat e Prishtinës, në orën 15:30.