Aktuale

aktuale 1
 

Simpozium shkencor ndërkombëtar: Pavarësia e Kosovës dhe sfidat e shtetndërtimit

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Simpoziumin shkencor ndërkombëtar "Pavarësia e Kosovës dhe sfidat e shtetndërtimit".

Simpoziumi u mbajt më 17 maj 2018, në mjediset e Akademisë.