Aktuale

aktuale 1
 

Panairi i 30-të i librit Shkupi 2018

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës merr pjesë në Panairin e 30-të të librit "Shkupi 2018" prej datës 3 deri 9 maj 2018, në Shkup.

Në këtë Panair ASHAK-u prezanton një listë të gjatë të botimeve të saj.