Aktuale

aktuale 1
 

Tryezë shkencore: Sfidat e ndërtimit të shtetit të së drejtës

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezë shkencore "Sfidat e ndërtimit të shtetit të së drejtës".

Tryeza u mbajt më 8 dhjetor 2017, nga ora 10:00, në mjediset e Akademisë.