Aktuale

aktuale 1
 

Koncert i përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome të akademikut Vasil S. Tole

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, organizoi Koncert të përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome të akademikut Vasil S. Tole.

Koncerti u mbajt më 18 maj 2017, në orën 19:00, në sallën e ASHAK-ut.