Aktuale

aktuale 1
 

Koncert i përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome

Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhe Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizojnë Koncert të përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome.

Koncerti mbahet të martën, më 18 tetor 2016, në orën 11:00 - në ASHSH, dhe në orën 19:00 - në sallën e Universitetit të Arteve, në Tiranë.