Aktuale

aktuale 1
 

Konferenca shkencore "Ndre Mjedja - 150 vjetori i lindjes"

Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë, organizojnë Konferencën shkencore "Ndre Mjedja - 150 vjetori i lindjes".

Konferenca mbahet më 15 shtator 2016, të enjten, në orën 9:00, në ASHAK.