Aktuale

aktuale 1
 

Tryezë shkencore "Investimet e huaja direkte në Kosovë"

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezën shkencore "Investimet e huaja direkte në Kosovë".

Tryeza u mbajt të martën, më 22 dhjetor 2015, me fillim në orën 10:00, në ambientin e Qendrës Leksikografike-Enciklopedike, në ASHAK.