Aktuale

aktuale 1
 

Panairi i 18-të i librit Tirana 2015

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës merr pjesë në Panairin e 18-të të Librit "Tirana 2015" prej datës 11 deri 15 nëntor 2015, në Tiranë. 

Në këtë Panair ASHAK-u prezanton një listë të gjatë të botimeve të saj.