Aktuale

aktuale 1
 

Mbledhje komemorative dhe homazhe për akademik Esat Stavilecin

Në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u mbajt mbledhje komemorative dhe u bënë homazhet në nderim të figurës së akademik Esat Stavilecit.