Aktuale

aktuale 1
 

U bë promovimi i botimeve të ASHAK-ut

Promovimi i botimeve të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës u bë më 18 mars 2015, ora 12:00, në ambientet e Akademisë.