Aktuale

aktuale 1
 

Konferencë për medie rreth realizimit të projektit Enciklopedia e Kosovës

 

Ju njoftojmë se sot në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës u mbajt konferencë për medie lidhur me përfundimin e fazës së parë të punës rreth realizimit të projektit Enciklopedia e Kosovës.

Konferenca u mbajt në orën 12:00, në ambientet e Akademisë.