Aktuale

aktuale 1
 

Tryezë shkencore: "Depërtimi dhe përshtatja e huazimeve angleze në gjuhën shqipe"

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, organizoi Tryezën shkencore "Depërtimi dhe përshtatja e huazimeve angleze në gjuhën shqipe". Tryeza u mbajt të enjten, më 27 qershor 2013, me fillim në orën 9:30, në mjediset e Akademisë.