Aktuale

aktuale 1
 

Ligjëratë inauguruese e akademik Kolec Topallit, anëtar i jashtëm

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizoi ligjëratën e anëtarit të jashtëm, akademik Kolec Topallit, me temë:

“DISA REZULTATE NË STUDIMIN E ZHVILLIMIT HISTORIK TË GJUHËS SHQIPE”.Ligjërata u mbajt të enjten, më 28 shkurt 2013, në orën 12:00, në mjediset e Akademisë.