Aktuale

aktuale 1
 

Ekspozitë personale

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizoi Ekspozitën personale të akademik Rexhep Ferrit.

Hapja solemne u bë të enjten, më 20 dhjetor 2012, në orën 18:00, në mjediset e Akademisë.