25 Dhjetor, 2012

Në ASHAK u mbajt mbledhje përkujtimore për Ismail Kadarenë
Shënohet përvjetori i Deklaratës Kushtetuese
Konferenca shkencore "Zhvillimi i konstitucionalizmit shqiptar 1912-2024"
Njoftim mortor
Ceremonia e ndarjes së "Çmimit stimulues nga lëmi i shkencave të natyrës"
Njoftim për përzgjedhjen e kandidatit për vendin e punës "Asistent administrativ"
Rezultati i testit me shkrim për pozitën e punës "Asistent administrativ"
U promovua libri "Proceset dhe ciklet termodinamike" të autorëve Fejzullah Krasniqi dhe Naser Sahiti
Njoftim për ndarjen e "Çmimit stimulues nga lëmi i shkencave të natyrës"
Koncert festiv për nder të 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit të Kosovës
U mbajt konferenca shkencore "25-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovës: një çerek shekull shtetndërtim, arritje dhe sfida - qasje multidisiplinare"
Letër ngushëllimi nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë
Njoftim mortor - Ndërron jetë akademik Rexhep Ferri
Konferenca shkencore "Ndryshimet klimatike, resurset ujore dhe pastrimi i ujërave të ndotura"
U mbajt forumi shkencor "Studimi gjeologo-sizmik të zonave së thyerjeve tektonike tërthore Kurbnesh - Kukës - Prizren dhe Shkodër - Pejë, si dhe vlerësime të rrezikut sizmik për një jetë më të sigurt"
U promovua libri “Gjeopolitika, territori, konflikti” nga Hivzi Islami dhe Arsim Ejupi
Donacion botimesh nga Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës
U mbajt Panairi i 3-të mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor