baneri i gjuhesise
 

Christian Gut, PASHKO VASA

Botime të veçanta LXXXIX, Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Libri 38

GUT, Christian: PASHKO VASA. Përktheu Remzi Përnaska, ASHAK, boti­me të veçanta LXXXIX, SGJL 38, Prishtinë, 2008, ff. 275, 16x24 cm, ISBN 978-9951-413-70-1.