Aktuale

aktuale 1
 

Konferencë shkencore:

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Konferencën shkencore "Lufta e Parë Botërore dhe çështja shqiptare 1914-1918".

Konferenca u mbajt të premten, më 19 shtator 2014, me fillim në orën 10:00, në mjediset e Akademisë.